Een woordje over ons

Op zoek naar full service ICT-ondersteuning? Een bedrijf dat adviseert wat je daadwerkelijk nodig hebt? Niets meer en niets minder? Persoonlijk, duidelijk én hands-on? Maak kennis met AXS ict.

AXS ict is gevestigd in de Rotterdam Science Tower en is ontstaan uit een interne ICT-afdeling. Wij zijn dus gewend om te denken vanuit bedrijfsdoelstellingen. Ons standpunt is dan ook dat ICT geen doel op zich is, maar een hulpmiddel moet zijn om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Jij moet je zo min mogelijk bezig houden met ICT, zodat je kunt doen waar jíj goed in bent. Met AXS ict als partner heb je één aanspreekpunt voor al jouw ICT-zaken. Wij zorgen er voor dat je tevreden bent én blijft als onze klant. Daarom ga je nooit contracten voor vele jaren met ons aan. Laat ons het bewijzen!

De invulling van de ICT-infrastructuur ziet er voor ieder bedrijf anders uit. Vertel ons hoe jij nu werkt én hoe je in de toekomst zou willen werken. Graag stellen wij voor jouw organisatie een passende ICT-oplossing samen.

Het team

Tjeerd image

Tjeerd

Technology Manager
Marvin image

Marvin

Operations Manager
Wouter image

Wouter

General Manager
Taoufik image

Taoufik

System Engineer

 

Michiel image

Michiel

System Engineer

 

Parwish image

Parwish

System Engineer

 

Joeri image

Joeri

System Engineer

 

Stan image

Stan

System Engineer

 

Richard image

Richard

System Engineer

 

Sven image

Sven

System Engineer

 

Kevin image

Kevin

System Engineer

 

Nassim image

Nassim

System Engineer

 

Ahmed image

Ahmed

Network Engineer

 

Debora image

Debora

HR Manager

 

Mustafa image

Mustafa

Stagair

 

Onze uitgangspunten

Doe waar je goed in bent

Ieder bedrijf moet doen waar het goed in is. Jij moet je focussen op jouw eigen business. Wij zorgen voor de ICT-middelen die jouw organisatie ondersteunen.

ICT is een middel, geen doel

Hoe werk jij nu en hoe wil je werken? Jouw activiteiten en jouw doelen zijn bepalend voor de keuze en inzet van ICT-middelen. Jouw organisatie staat centraal!

Single point of contact

Al je ICT-zaken regelen via één contact! Met AXS ict heb je één aanspreekpunt. Hebben wij een ICT-dienst niet in huis, dan zorgen wij er voor via ons partner-netwerk.

Geen langdurige contracten

Wij willen dat jij onze klant blijft omdat je tevreden bent over onze dienstverlening, niet omdat je een langlopend contract hebt. Laat ons het bewijzen!