Onderhoud V2 icon

Onderhoud

Alle diensten en producten die wij leveren, controleren en onderhouden wij continu, zodat ze blijven werken en up-to-date zijn. Hier heb jij geen omkijken naar wij verzorgen dit graag. Gaat er toch iets mis of zijn er vragen over een dienst of product? Ook dan staan we voor je klaar. Plan een afspraak.

Service voor je servers

Is het voor jouw business nodig om een eigen server te hebben? Op je server staan zaken die essentieel zijn voor de continuïteit van je bedrijf. Het is dus belangrijk om je server up-to-date te houden. We houden de prestaties en veiligheid continu voor je in de gaten. Updates installeren we en zorgen dat de laatste anti-virussoftware actief is. Wil je meer weten over servers? Plan een afspraak

Service voor je servers foto
Goedwerkende werkstations foto

Goed werkende werkstations

Niets is zo irritant als een slecht werkende pc of laptop. Door regelmatig updates uit te voeren en je computer op te schonen, zorgen we ervoor dat deze goed blijft werken. Je kunt zelf ook een bijdrage leveren: haal eens een doekje over je beeldscherm en een stofzuiger over je toetsenbord. Dat voorkomt storingen en verhoogt je werkplezier én de hygiëne. Plan een afspraak.

Onderhoud van het netwerk

Omdat je voor vrijwel alles internet nodig hebt, is het wel zo fijn als dat goed werkt. Naast een passend internetabonnement, moet de netwerkapparatuur ook up-to-date blijven zodat je veilig en ongestoord kunt werken. Wij controleren je netwerkapparatuur regelmatig en zorgen dat je verbonden blijft. Plan een afspraak

Onderhoud van het netwerk foto
Printer onderhoud foto

Printer onderhoud

Hackers zijn steeds creatiever om toegang te krijgen tot computernetwerken. Printers maken ook onderdeel uit van je netwerk, dus ook deze hebben updates nodig. En ook die toegangspoort moet goed beveiligd zijn. Wij installeren de updates van de printerleverancier om lekken in de printersoftware te voorkomen. Plan een afspraak.

Heb je een storing aan je printer? Wij werken hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde partners die je printer snel en vakkundig weer aan de praat krijgen.