Wij kozen voor AXS ict, omdat we weten dat we wanneer wij contact opnemen het probleem wordt opgepakt en opgelost. Zo kunnen wij ons concentreren op ons werk. Kijk bij het kiezen van je leveranciers niet alleen naar kosten! Je kunt beter bezig zijn met geld verdienen, dan met problemen oplossen.

JK

JK werkt volledig in de cloud, door middel van een combinatie van servers en Microsoft 365. Ook werkt JK met een geavanceerde telefonie-oplossing van AXS.

We hebben niet de ambitie om ook maar één IT-er in dienst te hebben. We besteden onze ICT graag uit aan AXS ict! De mensen van AXS ict zijn allemaal erg pragmatisch. Het hele team kan je verder helpen. De samenwerking bevalt goed!

Enersea

Al vanaf de oprichting verzorgt AXS een scala aan ICT-diensten voor Enersea, zoals telefonie en cloudoplossingen met onder meer Microsoft 365 en CodeTwo.

De helpdesk van AXS ict is altijd bereikbaar. Als ik er iets neerleg, dan weet ik gewoon dat het snel geregeld wordt. Ze zijn heel behulpzaam en zeer kundig. De leuke kerstgeschenken maken het feest compleet!

CG

AXS ict verzorgt voor CG de kantoorautomatisering, waaronder de server in de cloud.

Wij werken sinds 2006 samen met AXS ict. Zij zijn onze partner voor het beheer van de servers en PC’s, en ze verzorgen updates en onderhoud aan onze eigen software applicaties. Onze samenwerking is eigenlijk heel breed. Door hun ervaring, kennis van ons bedrijf en één vast contactpersoon is onze samenwerking ook duurzaam. Ik kan daarom zonder meer al mijn collega’s AXS ict aanraden!

Helena

Helena werkt met een gecentraliseerde server-oplossing op basis van eigen hardware. Gecombineerd met Microsoft 365 en een totaalpakket voor onderhoud.

We hadden iemand nodig die mee kon denken over het ICT beheer, maar ook over de kosten. Waar zitten wij als organisatie en wat hebben wij nodig? Het moest wel pragmatisch, maar ook professioneel zijn. AXS ict wist hierin goed mee te denken en de juiste oplossing aan te reiken, die vervolgens erg snel was geïmplementeerd.

DailyDialogues

DailyDialogues maakt, naast onderhoud, gebruik van een centrale opslag in combinatie met een online back-up.

In AXS hebben wij een ideale partner gevonden. Ze begrijpen wat we nodig hebben en leveren dat vervolgens zoals we dat hebben afgesproken. En hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze kernactiviteiten.

Van der Valk

Aan Van der Valk Diensten Centrum & Van der Valk Business leveren wij een complete telefonie-oplossing.